Over Family Framework

Yvonne Braakman-Oudshoorn

Ik ben een oud kandidaat notaris met tevens een achtergrond in de adviespraktijk voor vermogende particulieren en de accountancy. Ik heb juridische en financiële scholing en ervaring opgedaan met families, ondernemingen en familiebedrijven, ook die van ons eigen familie, op het gebied van transformaties: geboorte, trouwen, overlijden, scheiden en bedrijfsopvolging. 
Advies bieden aan families begint altijd eerst bij de familie waarbij het begrijpen van jullie en jullie perspectief de eerste stap is.

Opleiding

Mijn wetenschappelijke vorming heb ik opgedaan aan de Universiteit Leiden en tijdens mijn Post Doc. Mijn praktische vorming heb ik opgedaan in mijn jeugd aan de eettafel van ons ondernemersgezin, aan de Business School in Haarlem en in de Praktijk.

De reden dat ik de opleiding tot MfN mediator heb gevolgd komt door het volgende. Voordat juridische/financiële advisering aan de orde is en goed geïmplementeerd kan worden is soms eerst of alleen conflictbemiddeling nodig. Mijn veelzijdige ervaring is een meerwaarde voor families, omdat ik jullie context goed begrijp.